Andrej Kiska očakáva dlhú a napínavú noc

29.03.2014 Bratislava

Bratislava 29. marca (TASR) - Čaká nás dlhá a napínavá noc. S týmito slovami prišiel do svojej volebnej centrály v jednom z bratislavských hotelov prezidentský kandidát Andrej Kiska. Jeho priaznivci ho privítali potleskom.

"Všetci sme v napätí, čakáme, ako to dopadne. Antikampaň bola silná, uvidíme, aké dôsledky to malo. Počul som, že účasť je vysoká, čo ma osobne teší," povedal novinárom. Ďalšie vyhlásenie dá Kiska po zverejnení prvých priebežných výsledkov.

Podpredseda SDKÚ-DS Martin Fedor, ktorý prišiel Kisku osobne podporiť, verí v jeho víťazstvo. "Robert Fico povedal, že tieto voľby sú referendom o Smere. Ja si myslím, že to referendum preňho nedopadne dobre," tipoval opozičný poslanec.

Na sledovanie diania v Kiskovom volebnom štábe sa akreditovali novinári z troch desiatok redakcií, a to aj z krajín ako Česká republika, Francúzsko, Maďarsko či Čína.

Všetky volebné miestnosti v SR sa zatvorili o 22.00 h. Volebné komisie teraz začínajú počítať hlasy. Prvé priebežné neoficiálne výsledky by sa mali na webstránkach www.volbysr.sk a www.statistics.sk objaviť približne o 22.30 h. Skončilo sa zároveň volebné moratórium.
 

Vyberte región